07-12-08

Onze feestjes!

Waren ze niet geweldig op het winterfeest!

winterfeest2

winterfeest6

winterfeest4

winterfeest5

winterfeest

winterfeest1

De Sint is vrijdag langs geweest op onze school, maar er was wel een heel groot probleem. De Zwarte Pieten vonden de Sint niet maar hadden wel een briefje gekregen, ze hadden het allemaal in kleine stukjes gedaan omdat ze zo bang waren. Maar daar was de wind… alle stukjes vlogen weg… de pieten kwamen hulp vragen om alle stukjes te zoeken en zo te weten te komen waar de Sint was.

We hadden alle stukjes gevonden… wat zagen we… de Sint zat lekker te ontbijten met Gaston in de eetzaal! Oef! De Pieten waren heel blij dat we hen geholpen hadden en zo kon ons feestje toch nog doorgaan!

We hebben leuke dingen gekregen voor in ons klasje: playmobil, plasticine en een gezelschapsspelletje! Dank u wel, lieve Sint!

sint

sint1

 

 

sint2

sint3

sint4

sint5

 

sint6

sint7

sint8

sint9

sint9

sint10

sint11

sint12

sint13

sint14

sint15

sint16

sint17

De komende veertien dagen ben ik er niet, mijn klasje wordt opgevangen door juf An. Zij zal met jullie kindje werken rond het thema “Oud en nieuw”.

Hebben jullie thuis kerstversiering om in de kerstboom te hangen of voor de poppenhoek te versieren en je kan het eventjes missen, mag je dit gerust meebrengen.

 

Op donderdag 18 december zal ik er zijn voor het oudercontact, tot dan!

 

Lieve groetjes,

 

Juf Katleen

 

13:39 Gepost door juf Katleen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |